Rozvoj stavebných podnikov - Kritéria obmedzení základného súboru podnikov

Logo poskytovatele

Varování

Publikace nespadá pod Pedagogickou fakultu, ale pod Ekonomicko-správní fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Rozvoj stavebních podniků - Kriteria omezení základního souboru podniků
Autoři

MARINIČ Peter

Rok publikování 2012
Druh Článek ve sborníku
Konference Aktuálne problémy podnikovej sféry
Fakulta / Pracoviště MU

Ekonomicko-správní fakulta

Citace
Obor Řízení, správa a administrativa
Klíčová slova Construction sector; Southmoravian region; small and medium enterprises; statistical classification of economic activities; cross-border cooperation
Přiložené soubory
Popis Článek vznikl z důvodu zahájení realizace projektu „Rozvoj malých a středních podniků v příhraničních regionech“, který je realizován Ekonomicko-správní fakultou Masarykovi univerzity ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou jižní Moravy a FH Wien – Studiengänge der WKW. Příspěvek je zaměřen na identifikaci kritérii omezení, pro potřeby vytvoření základního souboru podniků pro účely empirického šetření, a také na odůvodnění těchto kritérií. Relevantnost každého kritéria omezení základního souboru je zdůvodněna na základě vybraných statistických údajů. Kritéria vycházejí ze zadání projektu a jsou určená k získání 1500 podniků. Omezení jsou rozdělena do čtyř kategorii, a to dle regionu, ekonomické aktivity, velikosti podniků a právní formy podniků.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.