Pozvánka na otevření (Post)doktorandské školy PdF MU

2. 2. 2021 Jana Veličková

Zveme Vás na otevření (Post)doktorandské školy na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity, která vznikla v rámci implementace aktivit HR Award. Akce je určena především doktorandům a jejich školitelům, postdoktorandům, členům oborových rad doktorských studií působících na PdF MU a všem zájemcům o aktivity (Post)doktorandské školy PdF MU.  

V první části akce bude představena koncepce (Post)doktorandské školy PdF MU a její aktivity. Budou prezentovány nově vzniklé webové stránky (Post)doktorandské školy, výhled programu realizovaných metodologických workshopů a vyžádaných přednášek v jarním semestru 2021. 

Na úvodní, informativní část naváže panelová diskuse k tématu doktorských studií a jejich podpoře prostřednictvím doktorandských škol či podpoře jinými formami. V panelové diskusi vystoupí prof. Tomáš Janík (Pedagogická fakulta MU), dr. Nikola Kostlánová (CEITEC, Masarykova univerzita Brno), prof. Beata Kosová (Pedagogická fakulta Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici) a prof. Iva Stuchlíková (Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích).

Akce bude probíhat formou Live event a je nutné se na ni přihlásit. Více informací a přihlašovací formulář naleznete na webových stránkách akce.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.