Organizace semestru JARO 2020 v programech CŽV

Přečtěte si důležité informace týkající se organizace semestru jaro 2020.

30. 3. 2020

Vážení účastníci celoživotního vzdělávání,

na základě opatření rektora ze dne 11. 3. 2020 (viz https://www.muni.cz/koronavirus) jsou zrušeny všechny formy kontaktní výuky až do 15. 5. 2020. 

Kontaktní výuka bude v maximální možné míře nahrazena distančními formami výuky (e-learning, Skype, MS Teams a další technické prostředky) dle uvážení vyučujících. Vyučující Vás budou kontaktovat prostřednictvím e-mailů, poskytnou Vám informace o konkrétním způsobu distanční výuky a sdělí Vám vše potřebné ohledně náhradní výuky.

Zkouškové období semestru jaro 2020 je nově stanoveno od 18. 5. do 30. 9. 2020

Termín splnění podmínek pro účastníky celoživotního vzdělávání přistupující v semestru jaro 2020 k závěrečné zkoušce je zveřejněn v harmonogramu závěrečných zkoušek, který najdete na https://www.ped.muni.cz/czv/pro-ucastniky-czv/zaverecne-zkousky.

Termín splnění podmínek v semestru jaro 2020 pro ostatní účastníky celoživotního vzdělávání je stanoven nejpozději do 12. října 2020. 

Centrum celoživotního vzdělávání ruší do odvolání úřední hodiny. Veškeré záležitosti s námi prosím řešte pouze prostřednictvím e-mailu (https://www.ped.muni.cz/czv/kontakt).  Kontaktní úřední hodiny budou obnoveny bezprostředně poté, co to bezpečnostní opatření státu a MU dovolí. O této skutečnosti vás opět budeme informovat. 

Ústřední knihovna PdF MU je uzavřena. V období uzavření knihovny doporučujeme primárně využívat e-zdroje https://ezdroje.muni.cz/. Návod, jak používat e-zdroje, najdete na následující adrese http://bit.ly/pdfezdorje. Dotazy na zprostředkování studijní literatury směřujte na e-mail vypujcky@ped.muni.cz a od 8.00 do 13.00 na telefon 549 49 1669.

Prosím, věnujte pozornost mimořádným zprávám, které jsou zveřejňovány na stránce https://www.muni.cz/koronavirus a https://www.ped.muni.cz/aktualne/koronavirus

Mgr. Simona Kubíčková

Vedoucí Centra celoživotního vzdělávání


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.