On-line kurz HOBIT – Hodina biologie pro život

I v současné situaci nabízí Centrum celoživotního vzdělávání kurzy, které budou probíhat on-line formou. 

5. 5. 2020

V jarním semestru 2020 nabízí PdF MU nový kurz HOBIT – Hodina biologie pro život. Kurz se bude konat v několika termínech. První kurz proběhne 26. 5. 2020 a vzhledem k současné situaci bude probíhat on-line formou přes Google Meet. Přihlášky je možné podávat už jen do 12. 5. 2020.

Kurz nabízíme jako akreditovaný kurz na MŠMT, který je určen pro učitele 2. stupně ZŠ a 1. stupně víceletých gymnázií (prima-kvarta) s aprobací výchova ke zdraví, přírodopis nebo biologie, a jako neakreditovaný pro všechny ostatní zájemce s min. středoškolským vzděláním.

Kurz srozumitelnou formou nabídne informace o cévní mozkové příhodě a infarktu myokardu s důrazem na schopnost tyto stavy rozpoznat a adekvátně na příznaky zareagovat. Vysvětlí, proč je důležité vzdělávat děti o těchto onemocněních, jaká je jejich role v poskytování první pomoci a jakou má toto vzdělávání tradici. Připraví učitele na provedení e-learningové hodiny, na práci s doplňkovými edukačními materiály a vysvětlí jejich roli v procesu vzdělávání. Platforma pro učitele vyplní mezeru ve vzdělávání pedagogů o tomto závažném tématu, připraví je na realizaci e-learningové hodiny a podpoří jejich dlouhodobé zapojení do projektu.

Bližší informace o kurzu a přihlášku na kurz najdou zájemci na https://www.ped.muni.cz/czv/nabidka-kurzu/vsechny-kurzy/hobit-hodina-biologie-pro-zivot-26-5-2020-kurz-akreditovany-v-ramci-dvpp a na https://www.ped.muni.cz/czv/nabidka-kurzu/vsechny-kurzy/hobit-hodina-biologie-pro-zivot-26-5-2020-neakreditovany-kurz

 


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.