Nabídka kurzu Vodní turistika

Katedra tělesné výchovy a výchovy ke zdraví pořádá i v letošním jarním semestru kurz Vodní turistika. 

2. 6. 2020

Kurz bude probíhat ve dnech 14. - 18. 6. 2020. Přednostně je určen studentům a učitelům 1. stupně ZŠ a MŠ. Pokud zůstane nenaplněn, mohou se na něj přihlásit i zájemci z veřejnosti.

Na kurz je možné se přihlásit již jen do 8. 6. 2020 přes Obchodní centrum MU na základě zaplacení přihlašovacího poplatku 600 Kč (zahrnuje provozní náklady katedry a fakulty, je nevratný a slouží jako závazná přihláška, povolena pouze platba z účtu na účet).

Účastníci kurzu si zopakují základy jízdy v kánoi na klidné vodě, kterou jako studenti i pedagogičtí pracovníci MŠ a 1. stupně ZŠ absolvovali na povinném letním výcvikovém kurzu v rámci svého studia na vysoké škole. Dále se seznámí se základy pohybu na proudící vodě s výukou základních záběrů, nastupování a vystupování z lodě, překonávání překážek a jízda v proudu i v obtížnějších podmínkách, zásadami bezpečnosti a hygieny na vodě i v průběhu kempování, přípravou a vedením vodáckých putovních táborů určených pro děti školního věku včetně znalostí předpisů a norem k jejich pořádání.

Bližší informace o kurzu najdete zde


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.