Nabídka kurzů aplikované behaviorální analýzy na semestr jaro 2021

I v semestru jaro 2021 nabízí Centrum celoživotního vzdělávání a Centrum aplikované behaviorální analýzy MU kurzy týkající se aplikované behaviorální analýzy.

21. 1. 2021

Jedná se o kurz Základní postupy v aplikované behaviorální analýze. Kurz je akreditován na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR a je určen pro sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách, kteří vykonávají přímou péči o osoby v ambulantních či pobytových zařízeních a základní nepedagogické činnosti. Absolvováním kurzu získá jeho účastník kompetence v oblasti posilování pozitivních vzorců chování jako prvku prevence výskytu a prohlubování nežádoucích projevů jednání u dětí, dospívajících a dospělých osob využívajících služeb sociální péče a sociální prevence.

Informace o kurzu vč. platby kurzu a přihlášku na kurz najdete v nabídce kurzů zde

Pokud nejste sociálním pracovníkem a pracovníkem v sociálních službách, můžete se přihlásit do neakreditované podoby tohoto kurzu. Informace o této podobě kurzu a přihlášku na kurz najdete v nabídce kurzů zde

Kurz bude probíhat v termínech 5. 3. 2021, 12. 3. 2021, 19. 3. 2021, 21. 5. 2021, 22. 5. 2021 a vzhledem k současné epidemické situaci bude kurz probíhat v online formě.

Pokud by to aktuální epidemická situace a platná legislativa umožnila, mohl by kurz alespoň v některých termínech probíhat kontaktní formou v prostorách PdF MU.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.