Veletrh státní správy a neziskových organizací MUNI JobNEST

Studujete humanitní obory? Zajímáte se o uplatnění v této oblasti? Seznamte se v jednom dni se svými potenciálními zaměstnavateli a získejte všechny informace ohledně vaší budoucí práce!
Dorazte na Veletrh MUNI jobNEST a udělejte si přehled o všech vašich kariérních možnostech. Navíc máte možnost různé zaměstnavatele porovnat mezi sebou a zjistit, kteří vám vyhovují jak po pracovní a odborné stránce, tak i té lidské.
Dozvíte se, jak získáte v různých oborech praxi, jak probíhá výběrové řízení nebo jak se můžete ve své práci dále rozvíjet. Chybět nebudou ani informace o tom, jaké ohodnocení a benefity můžete očekávat. Ať už po nástupu do zaměstnání anebo začátku stáže.
Veletrh vám zajišťuje, že se na něm setkáte jen s těmi organizacemi, které do svých řad přijímají studenty i absolventy. Zároveň vám dává příležitost se osobně potkat se zaměstnanci a předat jim svůj životopis.

Kromě návštěv stánků různých vystavovatelů vás čekají tzv. TALK shows se zástupci vybraných společností. Ti vám svou práci i organizaci více přiblíží a odpoví i na palčivé otázky, na něž jste se zdráhali sami zeptat.
Celý den si můžete nechat v atriu také zkonzultovat svůj životopis. A to odborníky z Kariérního centra MU, kteří vám dají dobré rady a tipy, jak zaujmout zaměstnavatele.

Vstup na veletrh je ZDARMA. Nemusíte se tedy nikde registrovat, stačí dorazit ve středu 3. dubna po 10. hodině na FSS MU.


Pořadatel
Kariérní centrum
Odpovědnost
Ing. Jitka Štenclová
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://jobnest.muni.cz/

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.