Manuál pro školní jídelny. Metodická pomůcka pro realizaci projektu "Zdravá školní jídelna"

Authors

KOŠŤÁLOVÁ Alexandra MUŽÍKOVÁ Leona NIKLOVÁ Anna PACKOVÁ Anna

Year of publication 2017
MU Faculty or unit

Faculty of Education

Citation
Description Publikace je ucelenou metodickou pomůckou pro realizaci projektu "Zdravá školní jídelna". Cílem projektu je zvýšení pestrosti a nutriční hodnoty pokrmů podávaných v rámci školního stravování. Současně se snaží edukovat a metodický vést personál školních jídelen v zavádění cílených změn. Projekt staví na třech pilířích: 1. vzdělaný personál školní jídelny, 2. informovaný (edukovaný) strávník, 3. motivující pedagog a vedení školy. Snaží se o propojení činnosti školní jídelny a školy při zvyšování nutriční gramotnosti dětí a formování správných stravovacích návyků, které mají vliv na zdraví a potenciál přetrvat po celý život.

You are running an old browser version. We recommend updating your browser to its latest version.