Mgr. et Mgr. et Mgr. Věra Linhartová, Ph.D.

lektorka – Katedra speciální a inkluzivní pedagogiky


korespondenční adresa:
Poříčí 623/7, 603 00 Brno

kancelář: bud. A/3010
Poříčí 945/9
603 00 Brno

Zobrazit na mapě

telefon: 549 49 5524
e‑mail:
Výuka

Konzultační hodiny

AKTUÁLNĚ NEPŘIJÍMÁM ZÁVĚREČNÉ PRÁCE S ODEVZDÁNÍM NA JAŘE 2025.

JARO 2024
Konzultace se konají vždy po předchozí e-mailové domluvě, a to v pondělí (12.30 -14.30), v úterý (9.30 - 10.30,14.00 - 16.00) a ve čtvrtek (13.00 - 14.30). U prezenčních studujících preferuji osobní schůzku, u kombinovaných studujících a studujících CŽV je možné domluvit online schůzku přes Teams (možno v úterý a ve čtvrtek odpoledne, případně v sobotu po mé výuce, v pátky na fakultě nebývám). Konzultace trvají zpravidla 30 - 40 minut. Prosím, pošlete mi dopředu podklady, abych se mohla na konzultaci připravit a zorientovat.

Dotazy k výuce, které směřují na informace uvedené v sylabech předmětů nebo byly řečeny v průběhu prvních týdnů výuky, budu ponechávat bez odpovědi. Doporučuji číst podrobné informace ve Studijních materiálech a pak se ptát osobně po/při výuce.

K závěrečným pracím

AKTUÁLNĚ NEPŘIJÍMÁM ZÁVĚREČNÉ PRÁCE S ODEVZDÁNÍM NA JAŘE 2025.
Platí pro pozdější odevzdání.
V prvním oslovovacím e-mailu očekávám, že budete mít orientačně rozmyšlené téma a zašlete mi první návrh projektu, včetně návrhu metodologie a nástřel osnovy témat obsažených v teoretické části. Jde o pracovní verzi s prvními nápady, o kterých budeme diskutovat. Potřebuji se s dostatkem informací rozhodnout, zda jsem pro Váš okruh témat vhodná vedoucí. Poté se budeme domlouvat dál na termínu první konzultace (viz výše). Tam se definitivně domluvíme, zda práci povedu a doporučím případné změny a směrování práce.

Doporučuji pročíst dále ...

Doporučení k počátkům psaní závěrečné práce - nejen standardy, AI a citace dle APA (klikněte pro otevření sdíleného dokumentu)

Užitečné materiály k psaní závěrečných prací - složka na Google disku pro studující, se kterými jsme již domluveni na spolupráci ( klikněte pro otevření sdíleného dokumentu)

Vyučované předměty

Předchozí 1 2 Další

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.