Příprava jednoduchého pokrmu
I. - úvodní informace | |
---|---|
Název: |
Příprava jednoduchého pokrmu
|
Předmět: |
Pracovní vyučování
|
Autor: |
Marek Studnař
|
Věková skupina: |
Od: 11 Do: 12
|
Přílohy | |
II. - cíle a ověření | |
---|---|
Obsahové cíle a ověření: |
|
Jazykové cíle a ověření: |
|
III. - strategie, učební pomůcky | |
---|---|
Učební strategie: |
|
Učební pomůcky: |
Zařízení šk. kuchně
Kuchařka pro nejmenší Spojovačka ( Google) |
Popis hodiny |
---|
Úvod |
Pozdrav Motivace- povídání o jídle a o vaření Jamie Olivier-ukázka |
Hlavní část |
Práce pod vedením učitele Samostatná práce žáků |
Závěr |
Společná konzumace a zhodnocení, Spojovačka s obrázky Angl.rozloučení |